Treceți la conținutul principal

O privire la componentele stivuitoare

 Există mai multe componente pe care toate stivuitoarele le au în comun. Aceste componente ale stivuitoarelor sunt vitale pentru funcționarea echipamentului. Furcile, componentele frânei și transmisiile sunt unele dintre componentele achiziționate cel mai des.
Piese de stivuitoare pot fi achiziționate din mai multe surse. Atât piesele noi, cât și cele folosite sunt de obicei disponibile oriunde sunt vândute stivuitoarele. Multe dealeri au cataloage extinse care enumeră părțile pe care le au la dispoziție. Există un număr de producători diferiți de piese pentru stivuitoare. Aceeasi companie care a facut stivuitorul poate face piesele de schimb sau un producator generic le poate produce.
Furcile sunt probabil cea mai importantă componentă a stivuitorului. Fără furcăle de calitate, ascensorul nu poate transporta încărcătura în mod eficient. Furcile, denumite și lame sau cuțite, variază foarte mult de la model la model. Cele mai multe furci sunt fabricate din oțel. Furcile diferă în ceea ce privește greutatea pe care o pot manevra. Vehiculele mai ieftine pot ridica în siguranță 900 de kilograme, în timp ce furcile grele sunt capabile să ridice câteva tone. Este important să rețineți că o capacitate de greutate a unui stivuitor depinde de mult mai mult decât furcile. Mărimea motorului și rezistența sistemului de ridicare joacă, de asemenea, roluri importante în determinarea cantității în condiții de siguranță a unui stivuitor.
Piese de frână cu piese de schimb sunt alte părți importante. Frânele de frână funcționează în mod similar frânei unui automobil și au multe părți comune. Pneurile de frână și tobele de rupere se numără printre cele mai frecvent achiziționate piese de frână cu stivuitor.
Transmisiile cu furcă sunt vitale pentru funcționarea mașinii. Stivuitoarele pot folosi transmisii manuale sau automate. Transmisiile manuale sunt probabil mai frecvente și sunt mai ușor de rezolvat, dar mulți oameni preferă transmisiile automate deoarece sunt mai ușor de utilizat. Mulți dealeri de piese de schimb pentru stivuitoare au atât transmisii noi, cât și cele folosite pentru vânzare.
Cumpărarea pieselor de schimb pentru stivuitoare de bună calitate este o modalitate excelentă de a menține funcționarea corectă a mașinii. Mulți dealeri de piese de schimb pentru stivuitoare oferă garanții extinse asupra produselor lor. Piesele de stivuitoare sunt disponibile pentru aproape orice model și model, deci nu ar trebui să fie prea greu pentru a găsi piesele necesare.