Treceți la conținutul principal

5 sfaturi pentru a cumpăra piese auto BMW


Dacă sunteți în căutarea de piese pentru BMW M3, X5 sau Z4, doriți cel mai bine. Indiferent dacă aveți nevoie să înlocuiți frânele, furtunurile, luminile sau chiar emblema tell tale, trebuie să știți unde să căutați componentele directe din fabrică la prețuri accesibile.
1- Cel mai bun loc pentru a găsi orice tip de piese pentru BMW este, desigur, printr-un dealer BMW. Ele vor avea fie piesele necesare în stoc, fie vor putea să le comandă pentru dvs. cu timpi scurți de livrare. Acestea vor fi mai scumpe decât alte puncte de vânzare, însă veți ști că piesele pe care le vând sunt părți autentice auto BMW, nu ceva generic.
2- Dacă alegeți să cumpărați componentele BMW prin intermediul unui dealer, asigurați-vă că profitați de cunoștințele pe care le pot oferi. Mecanicii dintr-o distribuție pot fi cei mai buni oameni pentru a pune întrebări de bază despre. Ei vor putea să vă ofere informații despre ceea ce are nevoie de vehiculul dvs. și vă pot spune chiar cum să vă înlocuiți.
3 - În cazul în care prețurile de distribuție nu sunt cele pe care le-ați avut în minte, următorul cel mai bun loc pentru a căuta piese BMW este online. Există o gamă largă de magazine online, care se specializează în piese originale, generice, noi și folosite pentru BMW. Preturile sunt, de obicei, mai mici decat achizitionarea prin intermediul unui dealer, cu toate acestea, tineti cont de faptul ca aceste magazine pot lipsa din personalul de vanzari informati.
4- În timp ce navigați pe web pentru cele mai bune prețuri pe piesele de care aveți nevoie, indiferent dacă acestea sunt oglinzi laterale sau capace luminoase din spate, este posibil să fiți înțelepți să căutați "ghidurile de tip" care vă vor spune cum să le instalați . Există o mulțime de informații pe web în ceea ce privește piese auto BMW, BMW și utilizarea acestora și înlocuirea acestora.
5 - Atâta timp cât căutați componente pentru BMW, vă recomandăm să verificați selecția accesoriilor disponibile. Acestea includ elemente cum ar fi înlocuirea butonului de schimbare și piesele personalizate ale mânerului ușii, pentru a numi câteva. Cea mai bună modalitate de a începe o căutare a accesoriilor este online sau prin cataloage.