Treceți la conținutul principal

5 pasi pentru a cumpara masina ta


Majoritatea oamenilor nu se bucură de cumpărarea unei mașini. Un sondaj realizat de CNN a arătat că 75% dintre oameni ar vizita mai degrabă un medic dentist decât să se întâlnească cu un dealer auto. Nu este faptul că oamenii nu doresc o mașină - este doar că există atât de multe capcane pentru a negocia și nu toată lumea poate fi sigură de pașii potriviți de luat. Iată câteva puncte pe care trebuie să le aveți în vedere pentru a ușura procesul.
1. Puneți întrebări, multe întrebări. Încercați să adresați întrebări sensibile care vă vor permite să vă bazați deciziile pe un teren solid. Dar nu vă temeți să întrebați și să vă opriți numai când toate preocupările dvs. au fost abordate corect.
2. Nu lăsați emoția să vă conducă. Mașinile destul cu toate clopotele și fluierele te pot orbi cu adevărul. De cele mai multe ori vei ajunge să plătești mai mult decât îți trebuie dacă cumperi cu emoție. Fii imparțial și vezi mașina pentru ceea ce este și nu pentru ce te-ai îndrăgostit.
3. Știți exact ce doriți înainte de a pune un picior în interiorul ușii de distribuție. O minte deschisă poate fi ușor manipulată și de obicei nu este în favoarea ta. Utilizați în prealabil broșuri etc. pentru a determina exact ce doriți în bugetul dvs. și nu vă lăsați influențați de discuții fără probleme.
4. Discutați cu distribuitorul despre preț și nu despre plăți. Dealerii care continuă să se refere la plățile "ușoare" ar putea evita problema prețului global și trebuie să știți de ce. Faceți temele și veți ști exact ce preț se încadrează într-un plan de plată pentru a se potrivi bugetului dvs. Dar, dacă vă concentrați pe plată, ați putea să plătiți mai mult decât ați negociat.
5. Știți când a venit timpul să luați o decizie. Decizia ar putea fi să plece, sau ar putea să încheie înțelegerea. Ar trebui să monitorizați în permanență cum vă simțiți în legătură cu oferta care vi sa făcut. Dacă totul este bine, rămâneți cu el și vedeți-l. Dar dacă ai chiar și o mică mișcare de ceva neadevărat, fii pregătit să pleci.
Cumpararea unei masini nu este intotdeauna usoara. Nu este un lucru pe care majoritatea dintre noi îl face foarte des și toți vrem să folosim cât mai bine banii noștri. Cu o planificare sensibilă și atentă și o conștientizare a celor cinci puncte de mai sus, puteți cumpăra exact mașina potrivită pentru dvs. la prețul exact potrivit pentru dvs. Fericit!