Treceți la conținutul principal

4 sfaturi de a economisi licitația dvs. de mașină următoare


Mulți dintre noi au fost la dealer și au fost drenate de un agent de vânzări în timpul negocierilor prețurilor pentru achiziționarea unei mașini noi. Cei mai mulți oameni dau prea ușor sau nu negociez deloc pentru a evita actul groaznic. Acest lucru înseamnă doar mai mulți bani în buzunarul dealerilor de mașini, în timp ce vă aflați în afara a câteva mii de dolari! Da, ele fac atât de mult profit pe mașină.
Acest articol dezvăluie tacticile de vânzare ale vânzătorului și modul în care puteți ajunge în jurul lor. Dar înainte de a ne arunca cu capul în noi sfaturi de cumpărare a mașinilor, trebuie să înțelegem ce reprezintă profiturile dealerului.
În plus față de MSRP (prețul de vânzare recomandat de producător), care este costul dealerului pentru mașină plus un plus de profit de 20-25%, un dealer primește de asemenea stimulente financiare de la producător atunci când este vândută o mașină nouă. Aceasta se numește Holdback.
În funcție de mașină, dealerii pot face sute pe fiecare mașină prin holdbacks. Dealerii primesc, de asemenea, stimulente și bonusuri suplimentare pentru vânzarea unei mașini înainte de sfârșitul lunii și / sau trimestrului.
Un dealer inteligent poate face câteva mii pe o mașină nouă, chiar dacă îl vinde la prețul facturii. Acesta este modul în care achiziționarea de mașini noi poate deveni complicată pentru consumator.
Sunteți gata să învățați cum să nu puneți un dent în portofelul dvs. la achiziționarea mașinii următoare? Iată patru sfaturi pentru a începe. Fiecare dintre ele este o tactică pentru dealeri pe care să o supravegheați.
1. Călătoria vinovăției
După cum probabil ați observat, fiecare birou din cadrul unui dealer are fotografii ale familiei vânzătorului, în locul fotografiilor de mașini. La mijlocul negocierii, persoana de vânzări o va aduce și ar face ca o verificare mică a comisiei să nu poată plăti cu greu pentru colegiul său de fiice și micile bretele ale lui Bradley.
Un agent de vânzări condus va face în curând să vă simțiți vinovați de faptul că ați scăzut prețul și i-ați rănit comisioanele. Aveți grijă să nu cădeți pentru această tactică, deoarece știți deja despre rețineri și programe de stimulare de la producători.
2. Vă purtați în jos
Vino pregătit să-și petreacă o jumătate de zi la dealer sau să plătească ceea ce cere distribuitorul. Distribuitorii de autoturisme sunt instruiți să vă amâne și să vă antreneze până la punctul în care vă dați și acceptați prețul lor doar pentru a ieși de acolo.
După ce faceți oferta dvs., vânzătorii de obicei spun că ar trebui să o execute de către managerul lor. Poate fi necesar să reluați negocierile cu managerul, care este, de asemenea, un agent de vânzări condus. Dansul ăsta continuă pentru o vreme până nu te dai.
Rețineți că există mai multe dealeri într-un oraș, deci au nevoie de tine mai mult decât aveți nevoie de ele. Cererea de a vorbi cu managerul după o anumită perioadă de timp sau care amenință să plece.Deoarece acordați o mulțime de timp pentru a negocia cu dealerul, ei știu că sunteți un cumpărător serios, astfel încât ei nu vă vor lăsa să plecați. Cu cât mai devreme poți vorbi cu managerul, cu atât poți pleca mai repede.
3. Unitatea de testare
Toți ne bucurăm de un test de încercare și așteptăm cu nerăbdare acest lucru. Deși este esențial să încercați să conduceți o mașină înainte să o cumpărați, amintiți-vă că nu vă arătați dragostea absolută față de mașină vânzătorului. Scopul lor este să vă atașați emoțional la mașină, așa că devine o necesitate pentru dumneavoastră. Am învățat-o așa de greu.
Pentru a vă ascunde lacrimile emoționale de la vânzător, menționați caracteristicile unei mașini concurente din aceeași clasă, cum ar fi noua formă, lumina, camera pentru picioare, valoarea de revânzare etc. Acest lucru va face vânzătorul un pic vulnerabil.
4. Plăți lunare
Asta înseamnă să te deranjez. Dealerii vor începe să vorbească despre plățile lunare și nu despre prețul total al mașinii. Ei vor incepe prin a va pune cat de mult sunteti dispusi sa platiti lunar si cat de mult va platiti o plata in avans. Deoarece oamenii nu vor să pară că nu își pot permite o anumită mașină, ei vor da de obicei un număr mai mare. Mare greșeală!
Ați lăsat puțin loc pentru negociere atunci când acest lucru se întâmplă. Direcționați întotdeauna conversația la prețul total al mașinii și NU menționați variantele de tranzacționare în acest moment. Numai după ce prețul total al vehiculului este negociat complet, vorbiți despre dobândă, plăți lunare și tranzacții.
Regula generala;
Ca regulă generală, nu uitați să vă concentrați și să negociați doar prețul total al vehiculului. Totul altceva este destul de mult jgheabul dealerului.
Dacă sfaturile de cumpărare de mașini noi de mai sus par a fi o mulțime de hassle, totuși totuși doriți să obțineți cel mai bun preț în oraș, există unele site-uri care fac acest lucru pentru tine. Www.autoauctionbids.com, de exemplu, este un site minunat pentru acest lucru, deoarece puteți colecta cotații de preț de la mai mulți dealeri locali pentru o anumită mașină, precum și modelele de mașini concurente (cum ar fi Honda Accord, Toyota Camry și Ford Taurus) și le puteți compara.
Site-ul vă permite apoi să trimiteți înapoi cele mai mici cotații primite pentru fiecare mașină către toți dealerii participanți din zona dvs., prin intermediul site-ului propriu-zis.
Dealerii vizualizează acest preț și continuă să prezinte noi prețuri mai mici pe o perioadă de 3 zile. Pune-le pe dealerii locali într-o astfel de competiție de preț vă permite să evitați neglijența față în față a negocierii și totuși vă obține